Aktualne novice in obvestila

ŽUPANOVO VOŠČILO

28. december 2017 / 1442

Spoštovane občanke in občani,

znova smo na pragu zaključka leta, v času, ko se pogosteje oziramo nazaj na opravljeno delo in dosežke. V tem letu smo se držali zastavljenih poti in ciljev, ki so usmerjeni v dobrobit vseh občank in občanov. 

Trudili smo se prisluhniti vašim željam in jih uresničiti po najboljših močeh, da bi bilo naše sobivanje karseda prijetno. Ponosen sem na to, kar smo skupaj ustvarili. Trdo delo, poštenost, iznajdljivost in prijaznost, so lastnosti, ki naš kraj odlikujejo in se opazijo v vsakem posamezniku. Iskreno se vam zahvaljujem za vse vaše spodbude, predloge, pa tudi dobronamerne kritike, ki nam pomagajo narediti naš kraj prijetnejši. Le v slogi in medsebojnem spoštovanju smo zmožni ustvariti okolje v katerem se bo vsak čutil sprejetega. V letošnjem letu smo dokončali številne projekte in optimistično zastavili nove, ki v naš kraj prinašajo nove priložnosti. Le z dobrim in premišljenim načrtovanjem lahko v naši lokalni skupnosti zagotovimo novo kvaliteto življenja.

Za konec leta si želim, da ga proslavimo s stiskom roke in se optimistično zazremo v prihodnost, ki nas čaka. Iskrene čestitke za vse vaše in naše uspehe. Prenesimo naša prizadevanja tudi v širše okolje, da bomo ponosni na našo državo za katero smo se pred mnogimi leti soglasno odločili.

Želim vam srečno, zdravo in uspešno novo leto 2018.

Srečno!

Franjo Golob, župan Občine Vuzenica

ŽUPANOVO VOŠČILO