Aktualne novice in obvestila

Več razlogov za dobro voljo v Vuzenici!

10. oktober 2012 / 3942
V soboto, 6. oktobra, ob 10.00, smo bili na ploščadi pred banko v Vuzenici, lahko priča otvoritvi Info terminala in prevzemu defibrilatorja. To sta dve novi pridobitvi za občino Vuzenica, ki bosta zagotovo dobro služili svojemu namenu. Za Vuzenico se je torej začela obetavna jesen, jesen, ki je v resnici pravi praznik barv in dišav, s katerimi nas narava vsako leto obdari in vedno bolj mavrično je tudi dogajanje v Vuzenici.

Defibrilator rešuje življenja in ko nas situacija pripelje do dejstva kako minljivo je lahko življenje, se zagotovo zavemo njegovega izjemnega pomena. Več o samem delovanju in uporabi le tega, nam je povedala predstavnica podjetja Star 2000 d.o.o., gospa Lucija May. Za vse prisotne, ki jih ni bilo malo, je spregovoril tudi župan občine Vuzenica, Franjo Golob.

Veliko radovednežev, pa je z veseljem pobrskalo tudi po vsebini Info terminala, ki bo zagotovo veliko prispeval pri osnovnih turističnih informacijah vsem, ki jih bo pot zanesla v naše kraje. S časom bo seveda tudi prido...
Več razlogov za dobro voljo v Vuzenici!