Aktualne novice in obvestila

POZIV ZA PROSTOVOLJCE

30. marec 2020 / 877

Civilna zaščita Občina Vuzenica vabi vse zdrave, polnoletne posameznike,  da se prijavijo na seznam prostovoljcev in aktivno vključijo v naloge pri izvajanju pomoči in ukrepov ob epidemiji koronavirusa. Prostovoljci bodo v primeru potreb pomagali Civilni zaščiti Občine Vuzenica tako, da bodo poskrbeli za dostavo hrane na dom ostarelim, dostavo hrane na dom osebam v karanteni/izolaciji, izvajanje prevozov za občane, ki to storitev potrebujejo (lekarna, zdravnik, trgovina), zbiranje in koordiniranje prostovoljcev, različno pomoč civilni zaščiti.

Trenutno imamo oblikovano bazo prostovoljcev, predvsem iz članov naših društev, vseeno pa se zavedamo, da se bodo razmere v državi in naši občini spreminjale, zato pozivamo vse, ki bi bili pripravljeni pomagati po svojih močeh, da se vključijo v aktivnosti.

Prijavite se tako, da na email: timotej.pecoler@vuzenica.si podate svojo izjavo za sodelovanje, ki naj vsebuje podatke o prostovoljcu: Ime in priimek, naslov in telefonsko številko. Prav tako smo vam na voljo za dodatne informacije (GSM 041 55 33 22).

Prosimo vas, da v kolikor opazite, da nekdo potrebuje pomoč, le-to javite na telefonsko številko 02/ 87 91 220 ali 041 55 33 22.

 

Hvala za sodelovanje in lep pozdrav,

CZ Občine Vuzenica

 

POZIV ZA PROSTOVOLJCE