Aktualne novice in obvestila

Že druga bučkarjada uspela!

4. november 2013 / 6444
V soboto, 26. oktobra 2013, smo bili v Vuzenici ponovno priča veselemo otroškemu bučkarskemu in čarovniškemu rajanju. Letošnja prireditev je bila zasnovana podobno kot lanska, le da smo jo še nekoliko dopolnili in nadgradili. V večnamenski Modri dvorani, so otroci skupaj z animatorkami (Barbaro, Aleksandro, Saro, Nino, Natalijo in Mileno) in starši, ustvarjali na ustvarjalnih delavnicah.
Prav vsi otroci, so bili deležni tudi brezplačne merice kostanja. Veselo so zaplesali z animacijsko skupino Vilina - zabavala sta nas bučkica in bučkec, ki sta poskrbela, da so se naši malčki zabavali, najprej v dvorani, nato pa smo se vsi skupaj podali proti parku, kjer smo se pomerili v vlečenju vrvi in športnih aktivnostih. Za konec pa smo se posladkali še z pravim čarovniškim presenečenjem in sicer okusnimi mafini, vseh oblik in okusov.
Vrhunec popoldansko-večernega dogajanja, je bil zagotovo zažig čarovnice na grmadi, ki je bila letošnja novost. Prava paša za oči, pa je bil tudi mini žonglerski šov domačink, ki sta...
Že druga bučkarjada uspela!